Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Σελίδα Κλέφτες στη Θεσσαλονίκη!!!

Κλέφτες στη Θεσσαλονίκη!!!

Έτοιμοι για το Φεστιβάλ

Έτοιμοι για το 48ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Θεσσαλονίκης είναι οι «ΚΛΕΦΤΕΣ», η νέα ταινία του Μάκη Παπαδημητράτου. Τα γυρίσματα της ταινίας διήρκεσαν περίπου ενάμιση μήνα, 13 Ιουνίου έως 31 Ιουλίου, και ύστερα από δυόμισι μήνες τεχνικής επεξεργασίας η κόπια των «ΚΛΕΦΤΩΝ» είναι έτοιμη και κατατεθειμένη στην επιτροπή κρατικών βραβείων του Υπουργείου Πολιτισμού και στην επιτροπή επιλογής ταινιών για το Διεθνές διαγωνιστικό μέρος του συγκεκριμένου Φεστιβάλ.

Μετά την επιτυχία του «Τσίου» - Βραβείο FIPRESCI (Διεθνούς Ομοσπονδίας Κριτικών Κινηματογράφου), Βραβείο Καλύτερου Σεναρίου και Πρωτοεμφανιζόμενου Σκηνοθέτη, 46ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης - ο Μάκης Παπαδημητράτος επιστρέφει με τους «ΚΛΕΦΤΕΣ», της οποίας υπογράφει και το σενάριο. Η Μυρτώ Αλικάκη, ο Βαγγέλης Αλεξανδρής, ο Πέτρος Λαγούτης, ο Μάκης Παπαδημηράτος, και η Ελευθερία Γεροφωκά πρωταγωνιστούν σε αυτή τη μαύρη κωμωδία ενώ η παραγωγή της έχει γίνει εξολοκλήρου από την GRAAL.

Η ταινία αναμένεται να βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις αρχές του προσεχούς Δεκέμβρη και τη διανομή της έχει αναλάβει η SEVEN FILMS.